Producten

Confituur, gelei & siroop


De tuinen van De Wroeter Activiteitenboerderij zijn meer dan een verzameling bomen en struiken. Doorheen de jaren zijn onze fruitweiden uitgegroeid tot lusttuinen waar het heerlijk is om te vertoeven.

Met het biologisch geteelde fruit van de hoog- en halfstam fruitbomen (appel, peer, kriek, kweepeer...) het kleinfruit (aardbeien, rabarber, frambozen...) en de bijzondere verzameling bessenstruiken, maakt De Wroeter confituur, gelei, sap, stroop en siroop.
Op vraag verwerkt De Wroeter ook fruit van derden.

Sinds kort maken we ook in het seizoen onze eigen fruitijsjes ' Wroeties' in diverse smaken. Een heerlijke en gezonde verfrissing. 

Het fruitproject huist in ons nieuw fruitatelier in de prachtige omgeving van de Hoogbrug in Wimmertingen.Meer informatie nodig over onze confituren, Wroeties, gelei, stroop of siroop nodig ?
Of wens je meer informatie over het maken van jouw eigen confituur?
Zou je ook graag Wroeties willen aanbieden in jouw zaak? 
Stuur dan een mail naar verkoop  

Voor meer informatie over de sappen kan je terecht bij:verkoop(at)dewroetermwb.be

Onze verkooppuntenOxfam-Wereldwinkels


De suiker die wordt gebruikt is fair trade bio rietsuiker. Zo steunen we, in samenwerking met Oxfam Wereldwinkels, zinvolle projecten in het Zuiden. In vergelijking met courante confituren bevat de Wroeterconfituur uitzonderlijk veel fruit: daardoor zijn onze confituren zo fruitig van smaak, lekker en gezond.Met steun van

Vlaanderen
Welzijnszorg
VDAB
Provincie Limburg
Nationale Loterij
Leader
Koning Boudewijn Stichting
Herwin
De Werkplekarchitecten
ESF
Europese Unie
Kwaito
SOM
VAPH
Fonds gezonde lucht, by Greenpeace
Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland