Producten

Confituur, gelei & siroop


De tuinen van De Wroeter Activiteitenboerderij zijn meer dan een verzameling bomen en struiken. Doorheen de jaren zijn onze fruitweiden uitgegroeid tot lusttuinen waar het heerlijk is om te vertoeven.

Met het biologisch geteelde fruit van de hoog- en halfstam fruitbomen (appel, peer, kriek, kweepeer en noten), het kleinfruit (aardbeien, rabarber, frambozen) en de bijzondere verzameling bessenstruiken, maakt De Wroeter confituur, gelei, sap en siroop. Op vraag verwerkt De Wroeter ook fruit van derden.

Het fruitproject huist in ons nieuw fruitatelier in de prachtige omgeving van de Hoogbrug in Wimmertingen.

Ons confituur- en stroopassortiment

Onze verkooppunten
Oxfam-Wereldwinkels


De suiker die wordt gebruikt is fair trade bio rietsuiker. Zo steunen we, in samenwerking met Oxfam Wereldwinkels, zinvolle projecten in het Zuiden. In vergelijking met courante confituren bevat de Wroeterconfituur uitzonderlijk veel fruit: daardoor zijn onze confituren zo fruitig van smaak, lekker en gezond.

De confituurploeg maakt ook heerlijke vlierbessen-siroop en confituur zonder toegevoegde suiker, gezoet met appeldiksap. En ze staan niet stil, want regelmatig verrassen ze ons met een nieuw recept.Het fruitproject huist in ons nieuw fruitatelier in de prachtige omgeving van de Hoogbrug te Wimmertingen.

Met steun van

Vlaanderen
Welzijnszorg
VDAB
Provincie Limburg
Nationale Loterij
Leader
Koning Boudewijn Stichting
Herwin
De Werkplekarchitecten
ESF
Europese Unie
Kwaito
SOM
VAPH